Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Marianne van Dijk

filosoof, schrijver

De juiste woorden kiezen betekent liefde hebben voor wat je benoemt. Die liefde heb ik voor filosofie en beeldende kunst: sinds 2010 schrijf ik recensies, doe interviews en maak reportages voor Filosofie Magazine en het voormalige Kunstbeeld. De vraag waarom kunst van belang is intrigeert me het meest. In de rubriek die ik in Filosofie Magazine heb probeer ik die vraag steeds te beantwoorden met behulp van een bekende filosoof. Naast het schrijven over filosofie ben ik een school genaamd Love Academy aan het oprichten in Amsterdam. Het is gebaseerd op geweldloze communicatie en bedoeld voor jonge stellen die hun relatie willen versterken. 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.