Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Marco Visscher

Journalist

Ik verzorg ‘journalistiek voor dwarsdenkers’. Ik ben oprichter en samensteller van Tegengeluid, een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief met introducties en linkjes naar de meest uitdagende, controversiële opiniestukken. Mijn artikelen verschijnen onder meer in de Letter&Geest-bijlage van Trouw, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, The Optimist en Knack. Ook spreek of modereer ik bij publieksdebatten en conferenties. 

Ik geloof in vrijheid en vooruitgang. In het unieke, oplossende vermogen van de mens. In ons potentieel om de wereld te veranderen. In ons recht om zelf na te denken en keuzes te maken. Daarover gaan mijn verhalen en voordrachten. Daarmee wil ik prikkelen en uitdagen.
Meer informatie: www.marcovisscher.nl

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.