Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
Filosofie.nl is voor iedereen die een betrokken en zinvol leven wil leiden. We zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de rijke traditie van de filosofie – via filosofie.nl, Filosofie Magazine en met onze evenementen. Dat alles kan alleen maar door de steun van onze leden. Daarom doen we graag iets terug. Op deze pagina vindt u allerlei bijzondere aanbiedingen Door kunt u deelnemen aan de acties. Nog geen lid?
Bekijk hier uw mogelijkheden.
Uw persoonlijke pagina
Speciaal voor leden

Vernieuw uw lidmaatschap

en ontvang een cadeau
Vanaf € 4,99 per maand krijgt u toegang tot het beste over filosofie, voor u geselecteerd en bijeengebracht. Op filosofie.nl leest u alle lange artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en (video)dossiers. En dat is nog niet alles. Als lid ontvangt u exclusieve kortingen op evenementen zoals Thinking Planet en Waanzin, bijzondere aanbiedingen op filosofische boeken en is er elke maand een geweldige win-actie om aan deel te nemen.
Bent u al lid? Log in op uw persoonlijke pagina om deel te nemen aan de acties
Word lid
Geen verzendkosten

Gratis webshop verzending

bekijk de webshop
Geen verzendkosten

Gratis webshop verzending

bekijk de webshop

Abonnees betalen geen verzendkosten in de webshop.

Speciale abonneeprijs

Korting op evenementen

bekijk de agenda
Speciale abonneeprijs

Korting op evenementen

bekijk de agenda

Abonnees krijgen korting op de evenementen van Filosofie Magazine, bekijk de agenda.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.