Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service | Ledenpagina

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
Filosofie.nl is voor iedereen die een betrokken en zinvol leven wil leiden. We zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de rijke traditie van de filosofie – via filosofie.nl, Filosofie Magazine en met onze evenementen. Dat alles kan alleen maar door de steun van onze leden. Daarom doen we graag iets terug. Op deze pagina vindt u allerlei bijzondere aanbiedingen Door kunt u deelnemen aan de acties. Nog geen lid?
Bekijk hier uw mogelijkheden.
Uw persoonlijke pagina
Win

5x boek

In aanwezigheid van Schopenhauer
Win

5x boek

In aanwezigheid van Schopenhauer

Houellebecq als filosoof. Uit het oeuvre van Michel Houellebecq spreekt al langer een gedachtewereld van lijden, nihilisme en amoraliteit. Nu komt de Franse schrijver filosofisch uit de kast. In aanwezigheid
van Schopenhauer
toont de inspiratie van de Duitse misantroop en pessimist. Houellebecq herkent in
Schopenhauer een lotgenoot en ideologische voorganger, die als geen ander een indringend beeld schetst van welk onheil de mensheid nog te wachten staat.

Wij mogen vijf exemplaren van dit boek verloten onder onze leden. Stuur een mail naar filomag@veenmedia.nl o.v.v. "In aanwezigheid van Schopenhauer" om kans te maken. Vergeet daarin geen melding te maken van uw naam, adresgegevens en uw favoriete filosofische vraag. De winnaars krijgen uiterlijk 1 september bericht.

Bestellen


 

Win

5x boek

Over dialoog
Win

5x boek

Over dialoog

‘We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt’, schreef Albert
Einstein. In Over dialoog gaat filosoof David Bohm verder met deze kerngedachte. Als we een nieuwe wereld willen creëren, moeten we volgens Bohm eerst ons denken onder de loep nemen. Over Dialoog is allerminst een pleidooi voor leunstoelfilosofie: denken is een gezamenlijk proces. Bohm pleit daarom voor een gezamenlijke dialoog, waarin we aannames bevragen en inzichten delen.

Wij mogen vijf exemplaren van dit boek verloten onder onze leden. Stuur een mail naar filomag@veenmedia.nl o.v.v. "Over dialoog" om kans te maken. Vergeet daarin geen melding te maken van uw naam, adresgegevens en uw favoriete filosofische vraag. De winnaars krijgen uiterlijk 1 september bericht.
Bestellen

Combideal

Cursus 'De veelstemmigheid van waanzin' & Waanzin Festival
Bestellen

Combideal

Cursus 'De veelstemmigheid van waanzin' & Waanzin Festival

Wat is waanzin? En wat is het niet? Door de eeuwen heen is de waanzinnige uiteenlopend gerepresenteerd en ook wereldwijd zijn de verschillen groot. In de lezingenreeks De veelstemmigheid van waanzin gaan acht gastdocenten in op de vraag waarom waanzin zich niet laat vangen, maar wel veel te bieden heeft. Met onder anderen Laurens de Vos (hoofddocent), Marion Braakman, Joost Vijselaar, Esther van Fenema, Ranne Hovius & Arnold Heumakers, Dick Swaab en Frans Koenraadt.

In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam bieden wij u een combinatiedeal aan: voor € 335,- krijgt u toegang tot alle acht lezingen én volledige toegang tot het Waanzin Festival, waar wetenschappers, kunstenaars en filosofen de grens tussen normaal en abnormaal onderzoeken. Reserveren kan via
datanose.nl/#enrolnr(filosofie). Wees er snel bij, want er zijn slechts 15 plekken beschikbaar.

Bestellen

Speciaal voor leden

Vernieuw uw lidmaatschap

en ontvang een cadeau
Vanaf € 4,99 per maand krijgt u toegang tot het beste over filosofie, voor u geselecteerd en bijeengebracht. Op filosofie.nl leest u alle lange artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en (video)dossiers. En dat is nog niet alles. Als lid ontvangt u exclusieve kortingen op evenementen zoals Thinking Planet en Waanzin, bijzondere aanbiedingen op filosofische boeken en is er elke maand een geweldige win-actie om aan deel te nemen.
Bent u al lid? Log in op uw persoonlijke pagina om deel te nemen aan de acties
Word lid
Ledenkorting

Reis: Confucianisme, shinto en zen in Japan 2018

21 november t/m 2 december 2018
Ledenkorting

Reis: Confucianisme, shinto en zen in Japan 2018

21 november t/m 2 december 2018

Van 21 november t/m 2 december 2018 organiseert Filosofie Magazine een 12-daagse fi losofi ereis naar Japan. Maak kennis met oosterse wijsheid op locatie in Nara, Kyoto, Eiheiji en Tokyo.

Meer informatie

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.