Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Filosofie.nl is voor iedereen die een betrokken en zinvol leven wil leiden. We zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de rijke traditie van de filosofie – via filosofie.nl, Filosofie Magazine en met onze evenementen. Dat alles kan alleen maar door de steun van onze leden. Daarom doen we graag iets terug. Op deze pagina vindt u allerlei bijzondere aanbiedingen Door  kunt u deelnemen aan de acties. Nog geen lid?

Bekijk hier uw mogelijkheden.
Uw persoonlijke pagina
Speciaal voor leden

Vernieuw uw lidmaatschap

en ontvang een cadeau

Vanaf € 4,99 per maand krijgt u toegang tot het beste over filosofie, voor u geselecteerd en bijeengebracht. Op filosofie.nl leest u alle lange artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en (video)dossiers. En dat is nog niet alles. Als lid ontvangt u exclusieve kortingen op evenementen zoals Thinking Planet en Waanzin, bijzondere aanbiedingen op filosofische boeken en is er elke maand een geweldige win-actie om aan deel te nemen.
Bent u al lid? Log in op uw persoonlijke pagina om deel te nemen aan de acties
Gratis verzending

Al vanaf €19,95

Abonnees krijgen producten gratis verzonden bij een bestelling vanaf €19,95 in de webshop (Niet-abonnees krijgen gratis verzending vanaf €35).

Speciale abonneeprijs

Korting op evenementen

bekijk de agenda

Abonnees krijgen korting op de evenementen van Filosofie Magazine, bekijk de agenda.