Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Het online archief van Filosofie Magazine op al uw computers

én het magazine op uw bureau

Filosofie wordt als vak steeds belangrijker op middelbare scholen. Daarom bieden wij vanuit Filosofie Magazine ondersteuning voor uw lessen in de vorm van een online archief. Dit archief is ideaal om te raadplegen voor werkstukken én om meer te weten te komen over filosofie. Als instelling kunt u lid worden van Filosofie Magazine inclusief toegang tot het hele online archief. Hiermee ontvangt u als instelling 11x per jaar Filosofie Magazine inclusief onbeperkt toegang tot www.filosofie.nl, het online archief van de tijdschriften Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief. Op filosofie.nl leest u alle artikelen uit de magazines, maar ook thematische dossiers, exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten van filosofen.

Wij bieden u als instelling de mogelijkheid om via elke computer binnen uw instelling toegang te verlenen tot alle dossiers en artikelen van filosofie.nl. Het enige wat u hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen en vervolgens een mail te sturen naar esther.dewit@veenmedia.nl. Hierin zet uw uw instellingsnaam, contactgegevens en uw IP-adres. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw online toegang wordt geactiveerd. Uw IP-adres kunt u achterhalen via www.ditip.nl.
 Direct bestellen


€ 159,50

Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam

Verzending
Bestellen

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.