Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

maandag 20 oktober 2014

Het vormgeven van liefde

Simone van Saarloos
filosoof, publicist

Als freelancer word ik elke dag opnieuw wakker in de leegte. Niet dat er geen continue stroom aan mailtjes en deadlines is, maar het is aan mij de taak om – zonder toezichthouder – mijn dag vorm te geven. Dat doe ik nu twee jaar en er is nooit iemand geweest die me heeft gezegd hoe het moet. In wezen doe ik maar wat, mijn enige bevestiging is het eindproduct – een tekst die wordt gepubliceerd.

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden