Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

vrijdag 29 juni 2018

Filosofisch liefdesadvies: Schopenhauer

Bram Galenkamp

Lieve Arthur,   Ik heb de vrouw van mijn dromen gevonden. Ze is de ware voor mij en ik wil voor altijd bij haar horen – zij maakt me gelukkig. Toch is er iets dat me tegenhoudt, dat me weerhoudt om haar ten huwelijk te vragen. U staat bekend als kenner van de menselijke geest en van onze diepste motieven. Vertelt u me alstublieft hoe het kan dat ik niets liever wil dan haar ten huwelijk vragen en dat er toch iets is dat me ervan weerhoudt haar te vragen!   Een verwarde   Bart Beste Bart,   Als je

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden