Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

vrijdag 20 juli 2018

Filosofisch liefdesadvies: Kierkegaard

Bram Galenkamp

Lieve Søren, Mijn vriendin en ik zijn alweer een tijdje samen en dat is soms te merken. Ik vind haar leuk, maar het vuur ontbreekt soms. Toch ben ik vaak heel blij met onze relatie en daar probeer ik me dan maar aan vast te houden. Maar ik wil ook zo graag weten waar het heengaat, want nu durf ik me niet echt te binden. Steeds meer mensen vragen of we niet een keer willen gaan samenwonen (of zelfs trouwen), en ik vraag me dan steeds af of ik dat moet doen, of dat dit juist het moment is dat

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden