Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

vrijdag 27 juli 2018

Filosofisch liefdesadvies: Epictetus

Bram Galenkamp

Lieve Epictetus, Ik probeer al een tijdje een collega van me te versieren. Maar hij ziet me helemaal niet staan. Of eigenlijk is het nog erger: hij flirt met allerlei vrouwen, maar mij negeert hij. Ik word er wanhopig van, want hij is zo leuk en knap – ik wil zo graag met hem daten! Daarom schrijf ik u, lieve Epictetus, want u weet zoveel over emoties en u weet dus vast ook hoe het kan dat al mijn pogingen mislukken. En dus vast ook wat ik kan doen om ervoor te zorgen dat hij me wél ziet staan. Een

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden