Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
22-03-2019

Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.
Op zoek naar een origineel cadeau voor jonge denkers, of misschien wel voor jezelf? De serie Onwijs Grote Filosofie Doeboeken staat vol filosofische puzzels, vragen, weetjes en nog veel meer.
 
Het nieuwste Filosofie Doeboek - Op Reis neemt je mee op reis door de ruimte, de tijd en je eigen hoofd. Daar ontdek je geniale ideeën en kom je voor moeilijke opdrachten te staan. Wie neem jij mee op ontdekkingsreis? Je kan het Doeboek hier bestellen.
 
Het nieuwe Doeboek verschijnt op 19 juni, zodat je hem ook lekker mee kan nemen op vakantie. Kun je niet zolang wachten? Het andere Doeboek staat ook vol geniale grappen, leuke gedachte-experimenten en filosofische puzzels! Je kan het hier bestellen.
 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.