Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

donderdag 16 november 2017

Discipline hoef je niet alleen te doen

Mirella van Markus vraagt zich af waarom het maar niet lukt om gezonder te gaan leven. Aan filosoof Marli Huijer de vraag: hoe krijg ik meer discipline? Begin dit jaar nam ik me weer eens voor gezonder te gaan leven. Meer bewegen en minder chocolade, Franse kazen en patatjes met. Inmiddels zijn we drie maanden verder en geen kilo lichter. Ondanks dat ik echt goede redenen heb – op tv lijk ik minstens vijf kilo zwaarder en ik weet dat ik me beter voel als ik meer sport – lukt het me niet ernaar te leven. Het ontbreekt me aan

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden