Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Anton de Wit

publicist

Anton de Wit (1979) is journalist en schrijver, gespecialiseerd in religie en filosofie. Hij zoekt naar diepgang, subtiliteit en menselijkheid in zowel zijn journalistieke werk - onder meer in de interviews die hij voor Filosofie Magazine schrijft - als in zijn columns, essays en boeken. De Wit is auteur van onder meer Een kleine theologie van gewone dingen en Van klokken en klepels. Een katholiek antwoord op kerkelijke controverses (uitg. Lannoo). In deze en andere boeken positioneert hij zich als een eigenzinnig katholiek denker, die - wars van complexen en moderne vooroordelen - wijsheid zoekt en vindt in een vaak verguisde geestelijke traditie.
 
Lees meer van en over Anton de Wit op zijn website (www.antondewit.nl), of volg hem via Facebook of Twitter.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.