Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Waanzin Festival 2019

Op 28 september wordt tijdens het Waanzin Festival de grens tussen normaal en abnormaal bevraagd door wetenschappers, kunstenaars, filosofen en ervaringsdeskundigen. We omarmen het afwijkende en vieren de diversiteit van de mens. Lees verder

Filosofie Abonnement

Nacht van de Filosofie Leeuwarden

Het thema van De Nacht van de Filosofie is stuntelen. Tijdens deze nacht gaan onder anderen René ten Bos en Stine Jensen met elkaar in gesprek over hun eigen gestuntel.

Denken kan iedereen

Hoogleraar Publieksfilosofie en voormalig Denker des Vaderlands Marli Huijer laat zien hoe denken ons kan helpen om zonder autoriteiten op een goede manier samen te leven.

Denken moet je doen

Waarin verschilt de Japanse geest met die van de Europese? Filosoof en zwaardvechter Henk Oosterling heeft zich intensief bezig gehouden met deze vraag. 

Waanzin Festival

Op 28 september wordt tijdens het Waanzin Festival de grens tussen normaal en abnormaal bevraagd door wetenschappers, kunstenaars, filosofen en ervaringsdeskundigen. 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.