Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Kaartverkoop

De G8 van de Filosofie is uitverkocht!

Wie geen kaartje heeft weten te bemachtigen, kan het evenement toch van dichtbij volgen: de komende maanden publiceren we op onze website leuke inside informatie over de sprekers en lichten we langzaam aan een tipjes van de sluier over het programma. Via Facebook  en Twitter kan bovendien iedereen meediscussiĆ«ren. Daarnaast wordt er tijdens de G8 een internationale live-uitzending van het HUMAN-programma Het Filosofisch Kwintet opgenomen. Ook andere onderdelen van de avond worden gedocumenteerd in beeld en geluid, Ć©n we maken achteraf een geschreven verslag. Zo zorgt de organisatie van de G8 ervoor dat iedereen terug kan lezen, kijken en luisteren wat zich tijdens de sessies van de G8 heeft afgespeeld. Zodat de denkkracht van de G8 van de Filosofie verder strekt dan de avond zelf.


Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.