Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

5x Filosofie Magazine + cadeauWat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.

Filosofie Magazine verschijnt 11x per jaar en belicht vanuit een filosofisch standpunt zowel maatschappelijke, politieke als persoonlijke onderwerpen. Bovendien krijgt u bij een jaarabonnement gratis toegang tot filosofie.nl; het beste over filosofie, voor u geselecteerd en bijeengebracht. Zo heeft u te allen tijde een duidelijk perspectief op grote en kleine vraagstukken.

Ontvang nu 5 nummers van Filosofie Magazine én de Filosofie Scheurkalender 2016 voor € 34,95.

Filosofie Scheurkalender 2016
De Filosofie Scheurkalender biedt elke dag een nieuwe wijsheid in de vorm van een pakkend citaat of een intrigerende gedachtegang voorzien van een heldere uitleg. De kalender geeft u uw dagelijkse dosis inzicht en verbeelding. Elke dag een verrassend idee of vermakelijke anekdote.           
Bestelt u voor 30 november 2015? Dan ontvangt u als eerste editie nummer 12 die begin december verschijnt. Met o.a.:

U ontvangt 5x Filosofie Magazine. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Aanbieding geldig tot en met 31 decmber 2015 en alleen als u in Nederland of België woont.

 


Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.